Saturday, March 05, 2011

30 THINGS IN 30 DAYS CHALLENGE: DAY 5


DAY 5 – WHAT MAKES YOU DIFFERENT FROM EVERYONE ELSE?


(Picture googled)

Banyak mungkin but I'm just gonna share one now. That I don't like ROJAK BUAH.


Aku tak rasa ini sesuatu yang pelik atau berbeza sangat tapi sebab setiap kali orang tahu aku tak suka ROJAK BUAH, orang akan memberi reaksi like I'm some kind of weirdo. Sebab semua orang kata semua orang suka ROJAK BUAH. So yes, I guess that makes me different from the majority of the rojak buah-loving population. Hehehe.

8 comments:

Anonymous said...

Count me in! I pun tak suka :P





~coffeeaddicts~

Naemah said...

Samalah Am, bila aku x mkn pisang, pisang goreng, kek pisang dan lain2 yg berkaitan dgn pisang, tapi aku mkn kerepek pisang. :)

Marliza Radzi said...

Aida: 1st time jumpa geng!

Naem: Ko pelik tak minum teh ais! Haha.

mrsdjones said...

I am curious,is it because of the kuah rojak? :)

Marliza Radzi said...

Maybe. I just don't think fruits & kuah rojak sesuai. Hehe.

azura.naem said...

Erm...aku tak suka jugak.

Marliza Radzi said...

Dah 3 orang ni. Kenapa orang suka pelik bila tahu aku tak suka?! Haha.

Naemah said...

Am, tapi sekarang aku dah blh minum teh ais. tapi skit jer la. :)